Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Daniel David/SLK - Prezentace Libereckého kraje a jeho turistických regionů

Knopová Kateřina

SLK

  • 10. 03. 2017 09:23
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

Ve dnech 16. – 19. února proběhl na výstavišti v Holešovicích již 26. ročník středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2017. Liberecký kraj dává opakovaně možnost svým turistickým regionům, aby představily návštěvníkům nabídku volnočasových aktivit, turistiky, cykloturistiky, zimní dovolené, turistických cílů i různých kulturních, sportovních i společenských akcí.
O tom, že má smysl se prezentovat takto společně, svědčí i fakt, že návštěvníci vybrali Liberecký kraj v anketě Kraj mého srdce – kategorie zimní dovolená a adrenalin a zážitky jako nejlepší region pro trávení své dovolené. Jizerská magistrála, Singltrek pod Smrkem i spousty lyžařských areálů – nejen to jsou důvody pro toto ocenění.
Liberecký kraj a jeho turistické regiony se bude prezentovat během jarního období ještě na 12 veletrzích a akcích v Čechách, Německu, Polsku a Rakousku. Určitě si nenechte ujít veletrh Euroregiontour 2017, který se koná ve dnech 17. – 18. března v jabloneckém Eurocentru.  Liberecký kraj je jedním ze spolupořadatelů. Kompletní informace najdete na www.euroregiontour.cz

Daniel David, předseda Sdružení pro rozvoj CR v Libereckém kraji

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky